Zařízení & příslušenství
Okurková raita s mátou
Příprava 5min.
Celkový 25min.
8 porcí
Suroviny
-
500 - 550 gramů salátové okurky neoloupané, bez zrníček, na kousky
-
1 čajová lžička soli nebo podle chuti
-
15 gramů čerstvé máty
-
400 gramů řeckého jogurtu
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3.4 g
Kalorie
309 kJ /
73 kcal
Tuk
5.2 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indie
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10min.
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min.
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1hod.
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Kašmírská rýže
30min.
Hummus s pečenou paprikou
5min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Dal makhani
13hod. 20min.